Frequently asked questions

Enkele vragen die je misschien nu al hebt ...

FAQ-lijst

Wie weet vind je al enkele antwoorden hieronder.

Wel, alles hangt uiteraard af van wat er allemaal op het wenslijstje staat. Ik probeer steeds zo eerlijk mogelijk te zijn en een schatting te maken van het aantal uren en hoeveelheid werk het project gaat vragen. Natuurlijk is dit geen exacte wetenschap, dus een zekere afwijking is altijd mogelijk.

Duurder dan iemand die zonder factuur werkt, maar (veel) minder duur dan een groot, professioneel webdesignbureau. Ik probeer steeds op voorhand de kosten in te schatten en ook tijdens de uitvoering zal je te horen krijgen of er meerkosten te verwachten zijn of niet.

Op elk moment kan je afwijken van wat je origineel gevraagd hebt. Hou er echter rekening mee dat bepaalde beslissingen soms verregaande gevolgen hebben. Als je voor een bapaalde layout kiest en die daarna compleet overhoop wil halen, kan dit wel 's vrij veel tijd vragen.

Sommige klanten wel, andere niet. Weet je zelf je weg in domeinnamen, emailaccounts, SSL, xhtml, css, scripting, Lasso, php, mysql, enz. dan kan je uiteraard alles zelf doen. De vraag is dan of je er de tijd wil in steken, of je liever wil focussen op je "core business" ?